Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


Λίγο πριν βγει η χρονιά ξαναβρεθήκαμε και συζητήσαμε τις προτάσεις κάποιων συναδέλφων για εκδηλώσεις.

"ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ"

Η Μαρία Λουκά (δασκάλα γενικής, β΄έτος, 6974707946) πρότεινε να ετοιμάσει μια παρουσίαση της ενδιαφέρουσας αυτής σειράς παραμυθιών με δραματοποίηση, μουσική και σχετική έκθεση.

ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ

Ο Κώστας Μπαϊρακτάρης (δάσκαλος γενικής, β΄έτος, 22210 88368) θα ετοιμάσει μια παρουσίαση για τον ποιητή Σκαρίμπα. Κείμενα, ποιήματα, τραγούδια, ζωγραφικούς πίνακες κ.ά. μέσα θα χρησιμοποιηθούν.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Ο Ανδρέας Κατσικούδης (δάσκαλος γενικής, β΄έτος, 6973409390) θα οργανώσει έκθεση με έργα συναδέλφων στο ισόγειο του Μαρασλείου Διδασκαλείου. Θα προτιμηθούν έργα συναδέλφων που φοιτούν στην Μετεκπαίδευση. Αν υπάρξει χώρος μπορούν να συμμετέχουν κι άλλοι συνάδελφοι.

Ακόμη ο Κώστας Μπαϊρακτάρης πρότεινε τη διοργάνωση εκδήλωσης με θέμα τα χάι - κάι (ή αλλιώς χάι - κου, είδος ποιήσης που ξεκίνησε από την Ιαπωνία) και η Μαρία Λουκά ενδιαφέρεται να οργανώσει εκδήλωση με θέμα ¨Αρχιτεκτονική στο Σχολείο του Μέλλοντος¨.

Θα γίνει αρχές Φεβρουαρίου η επόμενη συνάντηση που είναι ανοικτή στο κάθε συνάδελφο (θα βγει σχετική ανακοίνωση). Από ότι διαφαίνεται όμως από τα προηγούμενα συνηθίζεται όποιος προτείνει κάτι να βοηθάει και στην υλοποίησή του...

Οι εκδηλώσεις αυτές θα γίνουν το Μάρτιο όλες μέσα σε μια βδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: